Chevre Pasta
Här har ni min härliga och faktiskt väldigt enkla pasta med chevre. Jag har valt att blanda upp den med karamelliserad brysselkål och rosmarin.

Du behöver:
Pasta (Valfri sort)
Pasta (Valfri sort)
100 g chevre
250 g brysselkål
0.5 dl socker
1 kruka rosmarin
1 citron
1 msk smör
salt och peppar
Gör såhär:
1. Dela din brysselkål och stek i smör på medelvärme. Tillsätt sockret och sänk värmen på spisen, låt detta smälta ihop ordentligt. Tillsätt ett par blad rosmarin.
2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
1. Dela din brysselkål och stek i smör på medelvärme. Tillsätt sockret och sänk värmen på spisen, låt detta smälta ihop ordentligt. Tillsätt ett par blad rosmarin.
2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
3. När pastan är färdigkokt häller du bort vattnet och bryter ner din chevre i pastan. Blanda sedan runt allt tills osten smält. Tillsätt din bryssekål och blanda upp. Toppa din pasta med färskpressad citron (efter smak), ett par blad rosmarin och svartpeppar.
Smaklig spis!:)